overnatting med RABATT i trondheim

Våre kunder får rimeligere overnatting

 

Familie og venner kan ha behov for overnatting i forbindelse med gravferden. Som kunde hos Svanholm kan du tilby rabatterte priser hos Hotel Bakeriet - Clarion Collection Hotel Bakeriet - et hyggelig hotell midt i Trondheim sentrum.Gangavstand til de fleste av byens sentrumsnære severdigheter. Parkering i kjelleren til 200 NOK per døgn.

Pris rabattert overnatting per 29/02/16:

Enkeltrom mandag-fredag kr. 1015,-  fredag til søndag kr.895,- pr natt.
Dobbeltrom mandag –fredag kr. 1115,-  fredag- søndag kr. 995,- pr natt pr rom.

Standard enkelt- og dobbeltrom. Inkludert i prisen er frokost, vafler og kveldsmat, som serveres i en romslig og behagelig atmosfære i 1. etasje.

Kaffemaskinen damper og går døgnet rundt, og det er også mulig å forsyne seg av frukt, knekkebrød og enkel nattmat i frokostsalen utenom standard serveringstid.

Ved ekstra behov for samtalerom bidrar hotellet med dette så langt vi har mulighet for det. Dette vil ikke medføre noen ekstra kostnad.

Velkommen til Hotel Bakeriet
- ikke helt som alle andre hotell

For bestilling av rom, vennligst kontakt vår resepsjon på telefon 73 99 1000 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og oppgi Svanholm gravferd.

 

Hotel Bakeriet

Brattørgata 2
7010 Trondheim
tlf: 73 99 10 00
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
facebook.com/Bakeriet