hva tror du paa

 

Vi praktiserer åpenhet og toleranse bygget på reell gravferdskompetanse.

Både tro og ikke-tro er viktig når man må ta avskjed og begrave sine døde. Ikke-troende kan skape sitt eget univers i vårt livssynsåpne seremonirom.

Vi tar ofte imot familier med særlige ønsker for gravferdsseremonien. I seremonirommet vårt kan både kristne salmer og verdslige sanger brukes fritt, og vår seremonimester står til familiens disposisjon. Vi kjenner det norske regelverket og vet hva som er tillatt. Har du spørsmål knyttet til gravferd, kan du spørre oss.

Så er det også sånn, at gravferdsskikkene er svært ulike hos kristne, muslimer, jøder og hinduer, bare for å nevne noen trosretninger. Opp gjennom årene har vi bygget unik kompetanse på gravferdsskikk i Norge og verden. Vi er stolte av å kunne si at vi kjenner enkelte av innvandrermiljøene i Trondheim godt.

Vi vil alltid hjelpe til, på alle de måter vi kan, for at rammen rundt avskjeden skal bli vakker og riktig. Vi gjør alltid vårt ytterste for å imøtekomme familiens ønsker.

Mange familier velger også å holde syning i Svanholm seremonirom – det vakre og stille, livssynsåpne seremonirommet vårt på Strinda.