minneside

 

Våre familier. Noen har kommet til oss gjennom generasjoner. Andre har vi nylig blitt kjent med. Vi gjør ikke forskjell på folk.

Nå får alle våre familier minnesider på nett uten at det koster ekstra. Det kan velges bort. Men folk flest vil gjerne ha et varig minne på Internett. Et sted som kan søkes opp av fremtidige generasjoner. Et sted for ettermæle langt inn i fremtiden.

På minnesiden legger vi inn litt informasjon, dødsannonsen, et fotografi. Her kan familie og venner poste bilder, skrive hilsener eller en nekrolog. Linken til minnesiden sender du til hvem du vil. Du kan dele minnesiden på sosiale medier.

Minnesider på nett er et tillegg til den minneboken du får i hånden etter seremonien. Minneboken inneholder dødsannonsen, programheftet,  kondolanse-/blomsterkortene og nyttig informasjon du trenger etter gravferden. Vi vet det er viktig å minnes.

Ettermæle er kanskje et gammeldags ord, men ikke mindre gyldig av den grunn. Vi synes det er fint at moderne kommunikasjonsmetoder gjør det enklere å bevare ettermælet inn i fremtiden.

Se våre minnesider på nett